Najave

Nagrade

Svoju kvalitetu garantiramo ne samo visokom naobrazbom i beskrajnom ljubavlju prema onome čime se bavimo, već i brojnim nagradama koje su naši pjenušci osvajali na domaćim i inozemnim natjecanjima.

Naši najtrofejniji pjenušci jesu Misal Prestige sa 16 srebrnih medalja, 7 zlatnih i medaljama šampiona Vinistre 2004. i 2007. godine, te Šampiona Sabatine 2010. Zatim Misal Millennium sa 20 srebrnih medalja, 4 zlatne i jednom velikom zlatnom medaljom na Vinistri, te Misal Rose koji je 2001. i 2002. godine bio najbolje ocijenjeno hrvatsko vino na Vinoviti u Zagrebu, za što je osvojio nagradu Studec. Misal Rose osvojio je još i 11 zlatnih medalja, te 14 srebrnih, a 2011. proglašen je Šampionom Sabatine. Medalje zlatnoga sjaja osvajao je i Misal Rouge i to ukupno 3, te 11 srebrnih medalja. Misal Blanc de Blancs osvojio je jednu srebrnu i jednu zlatnu medalju.

Na međunarodnim natjecanjima osvojili smo srebrnu medalju za Misal Millennium i brončanu medalju za Misal Istru na International Wine Chellange 2012. u London, te zlatnu medalju za Misal Millennium i srebrnu medalju za Misal Rose na 1.The Balkans International Wine Competition 2012. u Sofiji. 2013. u Londonu na International Wine Chellange osvojili smo brončanu medalju za Misal Blanc de blancs, a 2014. godine za Misal Istra osvojili smo zlatnu medalju na 3. The Balkans International Wine Competition u Sofiji.

Osim ovih medalja, dobili smo za svoje proizvode brojna priznanja i visoke ocjene na različitim degustacijama, koje su održavali stručni časopisi, razne društvene udruge i organizacije.

Ovdje svakako valja spomenuti priznanja časopisa ''Svijet u čaši'', koji nas je ubrojio među dvadeset najboljih vinara Hrvatske u 2006., 2007. i 2008. godini.

Copyrught Pjenušci peršurić / Development: Studio web art