Najave

Tehnologija

Osnova za proizvodnju pjenušaca Misal jesu naši vinogradi koji se nalaze na području Općine Višnjan. Svi vinogradi zasađeni su na crvenoj zemlji. Uz uporabu najnovijih tehnoloških zahvata, brižno su održavani, te daju najbolju kvalitetu grožđa.

Tehnologiju prerade grožđa i proizvodnju baznih vina kontroliraju i vode stručnjaci, kako bi se stvorila kvalitetna sirovina za proizvodnju pjenušaca. Pjenušci se proizvode klasičnom metodom, odnosno metodom u kojoj se sekundarna fermentacija odvija u boci.

Svi su proizvodni procesi - od punjenja do etiketiranja - automatizirani. Proces proizvodnje pjenušca započinje u vinogradu, a do gotovog proizvoda potrebne su nam najmanje dvije i pol godine.

Pogledajte video:

Galerija slika

View the embedded image gallery online at:
http://misal.hr/index.php/hr/tehnologija#sigProId87b26c22f0
Copyrught Pjenušci peršurić / Development: Studio web art