MISAL OBITELJ

Pjenušava vina MISAL naša su snaga i naš ponos. Nit koja povezuje našu prošlost, sadašnjost i budućnost. Za nas su pjenušava vina MISAL dar koji smo dobile u naslijeđe da ga nosimo, volimo i zajedno s njime rastemo i odrastamo. MISAL je ono najbolje od nas što svijetu možemo ponuditi.

KATARINA I ANA PERŠURIĆ

Mjehurići Misala puni su snage istarskog kamena, ljepote zemlje crvenice, topline mediteranskog sunca i dobrote obitelji Peršurić koja se već pet stoljeća oko trsa trsi.

Kako smo započeli

Prve boce pjenušavog vina MISAL nastale su kao rezultat istraživačkog rada Dr. sc. Đordana Peršurića početkom devedesetih godina 20. Stoljeća.

U želji da pokaže svo bogatstvo autohtonih sorata i podneblja krenuo je na put stvaranja, danas prepoznatljivog branda MISAL.

Pjenušava vina MISAL danas nastaju kao rezultat neizmjerne ljubavi, istinske strasti i mukotrpnog rada vođen znanjem i znanošću.

PJENUŠCI PERŠURIĆ

''Želja nam je proizvesti pjenušce koji će obogatiti vaš okus&dušu''

NAŠA POVIJEST

Obitelji Peršurić već se više od pet stoljeća bavi proizvodnjom vina. Začetnik proizvodnje pjenušavih vina MISAL, Dr.sc. Đordano Peršurić nakon završenog fakulteta vraća se u rodno selo Pršuriće te zajedno s ocem proizvodi vrlo uspješno mirna vina do 1990. godine.

Krajem 80- tih godina započinje raditi na svom prvom pjenušavom vinu u sklopu istraživačkog rada, da bi početkom 90- tih proizveo prvih stotinjak boca. Sve do 2000. godine proizvodnja je predstavljala isključivo hobiji obitelji Peršurić. Ulaskom u novi milenij obitelj kreće u ozbiljan posao širenjem proizvodnje i opremanjem novih proizvodnih pogona.

Nakon završetka studija u obiteljski posao uključuju se kćeri Katarina i Ana, koje u početku rukovode poslove vinarstva i marketinga, a u potpunosti preuzimaju vođenje vinarije nakon očeve smrti 2015. godine.

NAGRADE

MISAL

Kvalitetu naših pjenušavih vina MISAL garantiramo ne samo visokom naobrazbom i beskrajnom ljubavlju prema onome čime se bavimo, već i brojnim nagradama i priznanjima koje naši pjenušci osvajaju.

PJENUŠCI PERŠURIĆ

Pjenušava vina MISAL vrhunske kvalitete